Natlakken

Natlakken is het aanbrengen van een of meerdere vloeibare verflagen op een product op de 'ouderwetse' manier. Bijna ieder product kan hiermee behandeld worden. Natuurlijk moet voor het aanbrengen van de eindlaag het product nog voorbehandeld worden. De voorbehandeling is afhankelijk van het materiaal én van uw wensen.

 

Keuze van de lak-samenstelling en kleur

De opbouw van de laklaag is afhankelijk van de toepassing van het product; gaat het bijvoorbeeld om een binnen- of buitentoepassing. Vaak is dit vastgelegd in een normblad. Deze eisen kunt u natuurlijk ook aanpassen aan uw eigen normen. Hierbij moet u letten op het gebruik, de omgevingsfactoren en de duurzaamheid. Wij helpen c.q. adviseren u hierbij graag.

 

Momenteel heeft Lakspuiterij De Uitkomst één natlak-afdeling en drie poedercoat-afdelingen in gebruik. Onze natlak-afdeling is bovendien speciaal ingericht voor het verwerken van hittebestendige lak. 

 

Hebt u nog vragen of opmerkingen met betrekking tot het lakken van uw product? Neem gerust (telefonisch) contact op of laat een bericht achter via de website.

 

 
 
 
What do you want to do ?
New mail